User Support System

  User Support System >> Knowledge Base >> Knowledge Base Article

Knowledge Base

Submit a Ticket

Track your Ticket
Article >> Conectarea pe alte conturi/ Transferuri de pe aceleasi Ip-uri

Rating: 
Was this article helpful? YES NO MODERATELY
Views: 5099

Cele mai intalnite explicatii ale utilizatorilor blocati pentru a explica conectarea de pe alte conturi decat cel personal (fie al unui prieten, coleg, membru al familiei, samd) sunt:
- Prietenul meu a fost in concediu 10 zile si m-a rugat sa intru pe contul lui sa ii asez primul unsprezece, sa urmaresc antrenamentul si sa fac ceva transferuri;
- E fratele meu, normal ca am acces la contul lui. Suntem frati!!!!
- Prietena mea voia sa incheie un transfer printr-o oferta de ultim moment, nu era disponibila asa ca mi-a dat datele ei si am cumparat jucatorul respectiv conform instructiunilor!

Ei bine, trebuie sa stiti despre conectarea pe alte conturi decat cel personal ca e intotdeauna interzisa, indiferent de circumstante, iar conturile celor implicati vor fi blocate.
Se intampla destul de des ca utilizatori care folosesc acelasi ip/calculator sa faca transferuri intre cluburile lor. Recomandam evitare acestei situatii. Sunt atatia jucatori pe piata de transferuri, chiar e necesar sa cumperi unul de la o echipa de pe acelasi IP/calculator?
Bineinteles noi va stam la dispozitie pentru intrebari si sugestii in vederea evitarii unor situatii confuze in ceea ce priveste detinerea mai multor echipe cu sau fara transferuri, conectarea pe alte conturi samd.

 Contact Details